Noutati

Topul firmelor Prahovene 2016

Vineri, 28 octombrie 2016, Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat la Grand Ballroom – Sky Center Gala TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE 2016.

La acest eveniment de amploare, au participat atat reprezentantii firmelor prahovene act si membrii ai corpului diplomatic – ambasadori, consilieri economici reprezentand 20 de ambasade straine prezente in Romania, Secretarul General al Camerei Deputatilor, Dl. Dragos Gabriel Zisopol, Consilierul personal al Viceprim – Ministrului Romaniei – Dl. Costin Borc , Prefectul Judetului Prahova – Dl. Daniel Grigoras Stefan, Presedintele Consiliului Judetean Prahova – Dl. Bogdan Toader, Primarul Municipiului Ploiesti – Dl. Adrian Dobre, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova – Dl. Aurelian Gogulescu.

Incaf Logistics Services SRL, prin reprezentantii sai, a fost prezenta si in acest an la eveniment, in cadrul caruia a fost premiata pentru al treilea an consecutive pentru obtinerea locului 1 in clasamentul pe domenii de activitate (5210 – Depozitari).

Diploma pentru locul 1 obținută a fost înmânată directorului companiei noastre - dl. Slim Said, de catre dl.Daniel Grigoras Stefan - Prefectul judetului Prahova si dl. Costin Lianu - consilier personal al Viceprim - Ministrului Costin Borc.
img_1014-dna
img_1015-dna
img_1016-dna
img-20161208-wa0005

Topul Firmelor Prahovene 2015

Vineri, 30 octombrie 2015, a avut loc Gala Topul Firmelor Prahovene 2015, organizata de Camera de Comert si Industrie Prahova si gazduita de Grand Ballroom – Sky Center.

Evenimentul a fost sărbătorit de companiile de elită Prahova si companiile clasate în Top 10 au primit diplome și trofee.

Alaturi de reprezentantii celor mai performante firme prahovene, la eveniment au participat invitati de marca: ministri, secretari de stat, numerosi membri ai Corpului Diplomatic, autoritati ale administratiei publice locale si reprezentanti ai mediului bancar si mass-media.

Incaf Logistics Services SRL ,prin reprezentanții săi, a fost prezent în acest an la evenimentul în care compania noastră a fost premiată pentru locul 1 în clasament pe domenii de activitate (5210 – Depozitari).
img_5004
diploma-locul-1-topul-firmelor-prahovene-20151
img-20151031-wa0008

Premium People Business Cocktail Ploiesti 2015

La 15 octombrie 2015 a avut loc prima ediție a Premium Business People Cocktail Ploiesti

Evenimentul a fost organizat de catre Oameni si Companii la hotel Prahova Plaza si a reusit sa reuneasca membrii comunitatii de afaceri locale din Prahova si judetele limitrofe, pentru o seara dedicata realizari de noi conexiuni de afaceri.

Incaf Logistics Sevices SRL a fost reprezentata la acest eveniment de catre Directorul General, Directorul Executiv si Contabilul Sef.

PremiumPeople Business Cocktail se deruleaza din anul 2012 si se adreseaza managerilor din toate domeniile de activitate. Scopul programului este exclusiv promovarea nationala si realizarea de contacte de afaceri.

Cele 16 editii organizate pana in prezent au adus in program peste 2.250 manageri si persoane de decizie din companii romanesti si multinationale.

Topul Firmelor Prahovene 2014

Vineri, 31 octombrie 2014, la Complexul Sky Center din Paulesti s-a desfasurat gala Topul Firmelor Prahovene 2014 organizata de Camera de Comert si Industrie Prahova.

Evenimentul este cel mai important eveniment din mediul de afaceri local, deoarece acesta a fost sărbătorit de către companii evidențiate și renumite în județul Prahova pentru fiecare domeniu.

La eveniment au participat parlamentari din judetul Prahova, membri ai corpului diplomatic acreditat la Bucuresti, Ministrul afacerilor externe - dl. Titus Corlatean, reprezentanti ai Ministerului Economiei, Ministerului Justitiei si Ministerului Energiei, ai Prefecturii si Consiliului Judetean Prahova, ai Primariei Municipiului Ploiesti, presedintii Camerelor de Comert si Industrie (CCI) a Romaniei si a Republicii Moldova, precum si ai principalelor firme din judetul Prahova.

Incaf Logistics Services SRL, prin reprezentantii sai, a fost prezenta la acest eveniment, in cadrul caruia a fost premiata pentru obtinerea locului 1 in clasamentul pe domenii de activitate (5210 - Depozitari).

top-2014-1


In dreapta: dl. Aurelian Gogulescu - Presedintele CCI Prahova

In centru: dl. Slim Said - Administratorul societatii noastre

In stanga: dl. Mihai Daraban - Presedintele CCI a Romaniei
top-2014-2
20141104_121132

Topul National al Firmelor Private din Romania 2014

In data de 28 octombrie 2014, la Palatul Parlamentului ,evenimentul Topul National al Firmelor Private din Romania a avut loc.

Evenimentul este unul de referinta pentru mediul de afaceri romanesc, topul avand recunoasterea la nivel European si International a Uniunii Europene a Artizanatului si a intreprinderilor Mici si Mijlocii (UEAPME) si Asociatiei Mondiale a intreprinderilor Mici si Mijlocii (WASME).

Printre participantii la eveniment s-au numarat Primul Ministru - dl. Victor Ponta, Presedintele CNIPMMR - prof. univ. dr. Ovidiu NICOLESCU, Ministrul Fondurilor Europene - dl. Eugen Teodorovici, Ministrul delegat pentru IMM-uri, mediu de afaceri si turism - dl. Florin Jianu, Presedintele CECAR - prof. Aurelian Sova si oficiali din Uniunea Europeana precum Dl. Peter Faross – secretar general al UEAPME.

Incaf Logistics Services SRL, prin reprezentantii sai, a fost prezenta la acest eveniment, in cadrul caruia a fost premiata pentru obtinerea locului 3 in clasamentul national pe domenii de activitate (5210 - Depozitari). Trofeul pentru locul 3 a fost dat directorului nostru general - dl. Slim Said , de catre dl. Florin Jianu - Ministrul delegat pentru IMM-uri, mediu de afaceri si turism.

Conferinta “Impactul modificarilor legislative privind aplicarea TVA si a impozitului pe profit” 21 martie 2013

Societatea, prin persoanele desemnate, a participat la Conferinta “Impactul modificarilor legislative privind aplicarea TVA si a impozitului pe profit” organizata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei la Bucuresti in data de 21 martie 2013.

Conferinta a avut ca scop prezentarea si explicarea modificarilor aduse Codul Fiscal care au intrat in vigoare cu data de 1 februarie 2013 , principalele subiecte de discutie fiind :

  • Exigibilitatea TVA pentru livrari si achizitii intracomunitare
  • Implementarea sistemului TVA la incasare
  • Impozitul pe profit
  • Recuperarea pierderii fiscale de catre persoanele juridice din operatiunile de reorganizare

La discutii au fost invitati :

  • Domnul Dan Manolescu, Secretar de Stat, Ministerul Finantelor Publice
  • Doamna Mariana Vizoli, Director la Directia de legislatie in domeniul TVA, Ministerul Finantelor Publice
  • Domnul Viorel Morarescu, Director General, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale
  • Doamna Cristina Hudac, Tax Manager, Ernst & Young Romania