Istoric

 

 

Incaf Logistics Services SRL este o companie ce activeaza pe piata romaneasca de depozitare, logistica si spatii comerciale pentru produse congelate si refrigerate.

De la infiintarea ei in anul 2011, compania noastra si-a mobilizat toate eforturile pentru a le oferi clientilor sai prestari de servicii de cea mai inalta calitate.

Compania noastra opereaza la sediul central din Ploiesti, oferind servicii de depozitare la rece si antrepozit uscat, precum si statii frigorifice si comerciale, inchiriere spatii, terenuri etc.

In anul 2014, compania noastra a fost premiata de 2 ori pentru rezultatele foarte bune obtinute . Astfel a obtinut locului 3 in clasamentul national pe domenii de activitate (5210 – Depozitari) si locul 1 in Topul Firmelor Prahovene pe domenii de activitate (5210 – Depozitari).

Ceremoniile de decernare a premiilor au avut loc in 28 octombrie 2014 la Palatul Parlamentului si respectiv in 31 octombrie 2014 la Complex Sky Center din Paulesti.

In anul 2015, Incaf Logistics Services SRL a obținut, pentru al doilea an consecutiv, locul 1 in clasamentul realizat de Camera de Comert si Industrie Prahova pe domenii de activitate (5210 – Depozitare)Ceremonia de premiere a avut loc la Grand Ballroom – Sky Center.

Ca si in anii precedenti, Incaf Logistics Services SRL a obtinut si in anul 2016 locul 1 in clasamentul realizat de Camera de Comert si Industrie Prahova pe domenii de activitate (5210 – Depozitari). Ceremonia de decernare a diplomelor a avut loc in 28 octombrie 2016 la Grand Ballroom – Sky Center.